Absolvenții promoției 2018 de la Facultatea de Informatică, Inginerie și Design din cadrul ULIM au sărbătorit, la data de 4 iulie curent, finalizarea studiilor la ciclul I licență.

Absolvenții promoției 2018 de la Facultatea de Informatică, Inginerie și Design din cadrul ULIM au sărbătorit, la data de 4 iulie curent, finalizarea studiilor la ciclul I licență.

Festivitatea de absolvire a fost deschisă de discursul prof. univ., dr. hab. Elena Prus, prorector pentru Cercetare Științifică și Studii Doctorale din cadrul ULIM, care a transmis mesaje de felicitare tuturor absolvenților și a remarcat evoluția acestora în decursul anilor de studii: ”Noi am încercat să vă oferim nu doar informație, dar și cunoștințe și un sistem de valori. Aceste lucruri puse împreună formează bagajul unui intelectual. ULIM are o atmosferă deosebită, o amprentă și un spirit al instituției. Vă rog și de acum încolo să fiți porta-voce a ULIM-ului și să continuați studiile la programele de masterat propuse de universitatea noastră, așa cum semenii dvs. din universitățile europene tind să cuprindă cât mai multe domenii pentru a fi specialiști foarte bine pregătiți.”

De asemnea cu mesaj de felicitare în adresa absolvenților a venit și prof.univ., dr. hab. Veaceslav Perju: ”Profesorii din cadrul Facultății de Informatică, Inginerie și Design depun tot efortul pentru a asigura studenților o dezvoltare generală și de a forma specialiști bine pregătiți. Specialitățile din cadrul facultății sunt foarte solicitate și interesante, însă acestea necesită o continuă perfecționare, fapt pentru care vă sugerez să urmați și un program de masterat.”

Reprezentanții corpului didactic - conf. univ. dr. Palachi Leonid împreună cu conf. univ. Rodica Taburța au îndrumat absolvenții să-și exercite profesia cu responsabilitate, cinste și demnitate, în conformitate cu codul deontologic.

Conf. univ., dr. Iuri Dubcovețchi, decanul Facultății Informatică, Inginerie și Design le-a dorit absolvenților să aibă un viitor de succes și să poarte cu mândrie însemnele ULIM: ”Nu uitați că de astăzi sunteți mesagerii ULIM, așa cum părinții așteaptă de la copii să le aducă bucurii, așa așteptăm și noi de la voi să ne aduceți o imagine bună. Cât de greu nu v-ar fi în viață, să nu vă opriți nicicând, învățați, căutați și veți avea rezultate bune.”

Absolventa Cristina Gârbu a adus mulțumiri profesorilor și conducerii universității din partea promoției 2018 pentru profesionalism, dedicație, calitatea studiilor și abilitățile dobândite în cadrul procesului de instruire.

Serviciul de Presă, ULIM


05.07.2018