Conferința Internațională Inovating Teaching and Learning of European Studies

În perioada 19-20 iunie, 2015, Facultatea Relații Internaționale, Științe Politice și Jurnalism, ULIM, organizează Conferința Internațională - Inovating Teaching and Learning of European Studies.

Evenimentul are loc în cadrul proiectului INOTLES, TEMPUS, programul Uniunii Europene  care susține  strategiile inovative de predare şi învăţare în domeniul Studiilor Europene.

ULIM este unul din partenerii consorțiului alături de instituții din Republica Moldova, Georgia, Ucraina, Marea Britanie și Belgia, Universitatea Maastricht din Olanda fiind coordonatorul proiectului.

Proiectul INOTLES este preconizat pentru a contribui la reformarea curriculară și modernizarea învățământului superior în Georgia, Republica Moldova și Ucraina, prin implementarea metodelor inovative în cadrul cursurilor programelor de masterat în Studii Europene.

INOTLES favorizează cooperarea partenerilor din spațiul Parteneriatului Estic și a centrelor universitare de excelență din UE cunoscute pentru performanțele în domeniul metodelor de predare (incluzând e-learning, învățarea bazată pe probleme, simularea etc.).

Conferinţa se va desfăşura pe 19 iunie, cu începere de la ora 10:00 în Aula Magnifica, et. IV, ULIM.


17.06.2015