Absolvenții ULIM revin la Alma Mater pentru a-și lansa cărțile de debut

La data de 15 septembrie, la Departamentul Informațional Biblioteconomic ULIM a avut loc lansarea cărții ”На все 360 градусов”, de Andrei Grecico, semnată cu pseudonimul Andrei Gau. Autorul este absolventul ciclurilor de Licență și Master a Facutății Relații Internaționale, Științe Politice și Jurnalism ULIM, actualmente activând într-o companie IT în calitate de copywriter.

Despre anii de studenție de la ULIM autorul se declară mândru de a fi  absolvent ULIM: ”Sunt recunoscător regretatului rector Andrei Galben pentru condițiile de studii oferite. Predarea cursurilor în această instituție o apreciez la cel mai înalt nivel, pentru că profesorii permit fiecărui student să-și exprime liber gândurile și trăirile. În acest mod, mi-a apărut dorința de a mă deschide întregii lumi. ULIM nu este doar o instituție de învățământ superior de calitate, dar și o familie mare, prietenoasă. ”

La evenimentul de lansare, Andrei Grecico a făcut o prezentare a cărții și a declarat că firul narativ e centrat pe relațiile interumane, probleme politico-sociale naționale și internaționale, care influențează  sistemul de valori din Republica Moldova. Principalele teme abordate în lucrare țin de migrație, analfabetismul politic și subiectivismul mass-media. Fragmentele principale ale cărții sunt completate cu imagini sugestive, prin care autorul a încercat să găsească răspunsuri la problemele actuale din societate.

Serviciul de Presă, ULIM

 


22.09.2018