Evenimente la ULIM

Stimati colegi, prieteni si parteneri, Va invităm la urmatoarele evenimente în cadrul Universitaţii Libere Internaţionale din Moldova

- Joi, 13 septembrie, între orele 15:00-16:30, Sala de Lectura nr.3, etajul 4, se va desfaşura conferința „Heurs et malheurs de l'Europe à l'heure de la mondialisation” (Fericirea şi nefericirea Europei în contextul mondializării), susținută de Adrian Papahagi, (http://ro.wikipedia.org/wiki/Adrian_Papahagi). Evenimentul este organizat cu sprijinul Institutului Cultural Român „Mihai Eminescu” la Chişinău, în colaborare cu Agenţia Universitară pentru Francofonie (AUF), Universitatea Liberă Internaţională din Moldova şi realizată în cadrul Programului de Studii Avansate „ Alexandru S. Sturdza”.

 

- Vineri, 14 septembrie, ora 11:30, Sala Mică a Senatului ULIM, aud.212, etajul 2,  se va desfăşura lecţia publică, prezentată de Ann Chaitovitz, expertă în domeniul Dreptului Proprietăţii Intelectuale. Evenimentul este organizat de Ambasada Statelor Unite ale Americii în colaborare cu ULIM.

 

 Informatii şi poze referitoare la evenimentele desfaşurate în trecut le puteţi găsi pe adresa  http://ulim.md/ sau http://agalben.ulim.md.


10.09.2012