Evenimente la ULIM

Vă invităm la următoarele evenimente, care se vor desfăşura în perioada 22-26 octombrie 2012, în cadrul Universitaţii Libere Internaţionale din Moldova

 

-        Miercuri, 24 octombrie, la ora 11:00 în Aula Magnifica, etajul 4, Ambasadorul Statelor Unite ale Americii, William H. MOSER va susţine o lecţie publică. Evenimentul este organizat de către Ambasada SUA în Moldova, în colaborare cu Centrul pentru Cooperare Internaţională ULIM.

-          Joi, ora 11:00, în cadrul ULIM, Ambasada Chinei în Moldova va inaugura o expoziţie de 60 de tablouri, care în mare parte descriu cultura chineză. Evenimentul va fi deschis de Ambasadorul Chinei în Moldova, Tong MINGTAO, Rectorul ULIM, Andrei GALBEN şi vice-rectorul pentru Cooperare Internaţională ULIM, Nicolae ŢÂU. Expoziţia va dura două săptămâni, tablourile fiind afişate în Holul Universităţii, dar şi în Sala de Lectură Nr.3. Evenimentul este organizat de către Ambasada Chinei în Moldova în colaborare cu Institutul Confucius din cadrul ULIM.

-          Joi, ora 13:30 în Aula Magnifica, etajul 4, se va desfăşura lecţia publică cu genericul „Efectele diversităţii sexuale asupra dezvoltării societăţii.” Subiectul va fi abordat şi susţinut de către Dr. Paul CAMERON, sociolog american cu renume, fondatorul şi preşedintele Institutului de Cercetare a Familiei. Evenimentul este organizat de către Alianţa pentru Salvarea Familiilor din Moldova, în parteneriat cu Centrul pentru Cooperare Internaţională ULIM.

 

Diana Răileanu,

Coordonator pentru Relaţii cu Publicul,

        Centrul pentru Cooperare Internaţională ULIM,

        Strada Vlaicu Pârcălab 52,

        MD-2012, Republica Moldova

        tel/fax: +373 22 20 59 21


20.10.2012