Evenimente la ULIM 20 mai – 21 mai 2011

Stimaţi colegi, prieteni şi parteneri. Vă invităm la următoarele evenimente în cadrul Universităţii Libere Internaţionale din Moldova.

Vineri, 20 mai, ora 11.00, etajul IV, Sala Senatului - se va desfasura ceremonia de decernare a diplomelor de licenta absolventilor Facultatii, promotia 2010, de catre Universitatea din Orleans (Franta). La eveniment vor participa Dna Ana Gutu, Prim-Vicerector ULIM; dl Jean Pierre Matiere, Universite d’Orleans; dna Natalia Burlacu, decan al Facultatii Stiinte Economice; dl Alexandru Gribincea, sef catedra Relatii Economice Internationale. Evenimentul este organizat in parteneriat cu filiera francofona Gestion et administration des entreprises din cadrul Facultatii Stiinte Economice.

-  Vineri, 20 mai, ora 19.00, Aula Polonia, 302 - va fi prezentat filmul “Wszystko co kocham / All That I Love”, 2009, regizat de Jacek BorcuchGenul – film artistic. Filmul va fi derulat in limba poloneza cu subtitrare in limba engleza. Intrare libera. 

Simbata, 21 mai, ora 10.00 –  va avea loc “Ziua Usilor Deschise la ULIM”.

 

Universitatea Libera Internationala din Moldova in parteneriat cu Universitatea Salento din Italia si Institutul Moldova la Universitatea din Leipzig, Germania, lanseaza proiectul “Promovarea Democratiei si Drepturilor Omului in Republica Moldova privită din perspectiva sistemului Media” finantat de Delegatia Comisiei Europene.

In acest context, in perioada septembrie 2011 – mai 2012 vor fi organizate o serie de seminare si cursuri de specializare (4-5 zile) destinate jurnalistilor si viitorilor jurnalisti, profesorilor de la catedrele de Jurnalism si Drept, expertilor juridici, institutiilor de monitorizare mass-media (atat guvernamentale, cat si non-guvernamentale) si ONG-urilor care tin de domeniul dat.

Subiectele care urmeaza sa fie abordate tin de domeniul migratiei, traficului de persoane, coruptiei, educatiei sexuale, libertatii religioase, precum si de sfera politicii nationale si regionale.

Se planifica desfasurarea cursurilor in doua forme :

a)      Cursuri intensive (4-5 zile) in limba engleza ;

b)      Ciclu de prelegeri si discutii cu traducere simultana din/in limba engleza

Persoanele interesate sunt rugate sa isi confirme inregistrarea la urmatoarea adresa de e-mail: tatiana_burca87@yahoo.com, cu specificarea grupului (a/b) pentru care se aplica.

 

Informaţii si poze referitoare la evenimentele desfasurate în trecut le puteti gasi pe adresa  http://ulim.md/ sau http://agalben.ulim.md.  

 

Numai bine,  

Gerhard Ohrband


20.05.2011