Evenimente la ULIM

Stimati colegi, prieteni si parteneri, Va invitam la urmatoarele evenimente in cadrul Universitatii Libere Internationale din Moldova (ULIM, www.ulim.md):

 

- Vineri, 17 februarie, 14:00, Sala Senatului, etajul 4 – semnarea acordului de colaborare dintre Dl Andrei Galben, Rector ULIM şi Dna Kang Sung-Ae, Rector al Universitatii Gimcheon din Coreea de Sud. Evenimetul este organizat in colaborare cu Centrul de Cultura si Limba Coreeana din cadrul ULIM.

- Vineri, 17 februarie, 18:00, “Aula Polonia”, aud. 302 – film cu subtitrare in limba poloneza "Chwilami życie bywa znośne" ("Cateodata viata este suportabila") – 2010 – regizat de Wislawa Szymborska. Eveniment organizat in cooperare cu Lectoratul polonez. Intrare libera.

- Marti – Joi, 21 – 23 februarie, va fi organizat un curs de specializare “Global Media Law and Ethics” finanatat de Uniunea Europeana si moderat de catre Dl Luigi Melica, profesor Universitatea Salento, Lecce, Italia. Cursul este destinat jurnalistilor si viitorilor jurnalisti, profesorilor de la catedrele de Jurnalism si Drept, expertilor juridici, institutiilor de monitorizare Mass-Media (atat guvernamentale, cat si non-guvernamentale) si ONG-urilor care tin de domeniul dat.

Pentru mai multe detalii despre inregistrare, orarul si locul desfasurarii cursului, contactati: tatiana_burca87@yahoo.com sau cci@ulim.md.


14.02.2012