Platforma 4 a Parteneriatului Estic

Institutul Polonez de la Bucureşti în colaborare cu Facultatea Istorie şi Relaţii Internaţionale ULIM, a organizat o lecţie publică cu genericul „Platforma 4 a Parteneriatului Estic”. Evenimentul s-a desfăşurat la 29 martie, în Sala Senatului din cadrul Universităţii Libere Internaţionale

Lecţia a fost prezentată de Domnul Jordi CURELL GOTOR – Director executiv pentru Învăţământul Superior şi Relaţii Internaţionale din cadrul Comisiei Europene, Departamentul Educaţie şi Cultură. La fel de important este de menţionat participarea Doamnei Maja Wawrzyk – Directorul Institutului Polonez din Bucureşti, secretar I al Ambasadei Republicii Polone la Bucureşti şi ataşat cultural al Ambasadei Republicii polone la Chişinău.

Scopul primordial al acestei lecţii a constituit informarea studenţilor despre mobilitatea academică şi programele studenţeşti oferite de Platforma 4 a Parteneriatului Estic şi oportunităţile de aplicare pentru studenţi în cadrul Tempus, Erasmus Mundus, Youth in Action şi altele.


30.03.2012