ULIM- ul are campioni naționali la Sambo

În cadrul campionatului Național de Sambo, care a avut loc sâmbătă, Mihai Brânzianu, student la ULIM, a obținut marele titlu de campion. Deși este campion Național la Sambo, studiază la Facultatea de Drept și visează să își construiască o carieră în acest domeniu. Mihai este tânărul pentru care sportul nu este doar un hobby, dar un mod de viață sănătos.

Merge zilnic câte trei ore la antrenamente la „Lotul Național”, în fiecare dimineață aleargă câte o oră, pentru a-și întări rezistența și plus la asta mai este și student la ULIM. Cu toate acestea, el spune că are timp și pentru practicarea altor sporturi. „În timpul liber joc tenis, baschet, fotbal”, a spus tânărul. El a mai menționat că dragostea pentru sambo vine de la tatăl lui, care este antrenor de judo.

Lupta pentru titlu de campion a fost destul de grea a povestit tânărul. „Sincer să fiu nu credeam că o să obțin primul loc, deoarece aveam concurenți foarte puternici de la Liceul cu profil Sportiv, foarte bine antrenați. Cea mai grea luptă a fost în finală”, a spus Mihai. Marea finală s-a dat  între el și Alexandru Darie, student USM.

     Mihai a remarcat că a ales să studieze la ULIM, fiindcă din copilărie auzea despre popularitatea și calitatea studiilor din această universitate. Iar mulțumirea i-a fost și mai mare când a aflat că a obținut un loc la buget, datorită performanțelor  sportive.

    Mihai Brânzianu urmează să reprezinte ULIM-ul la categoria 82 kg, în cadrul Campionatului European, care va avea loc anul acesta în România în luna mai. 


08.04.2014