Vizita oficiala a D-lui Park Youngchul la ULIM

Marţi, 14 Decembrie 2010, în cadrul vizitei oficiale în Republica Moldova, Universitatea Liberă Internaţională din Moldova a fost vizitată de Dl Park Youngchul, vicerectorul pentru Relaţii Internaţionale, Universitatea Sungkyul, Republica Coreea de Sud. În programul vizitei a fost inclusă întîlnirea cu Rectorul ULIM, Academician Andrei Galben, în cadrul căreea s-a discutat despre rezultatele colaborării existente şi s-a convenit asupra mai multor detalii ce ţin de planul de activitate pentru viitor.

De asemenea, Dl Park Youngchul a vizitat Centrul de Cultură şi Limbă Coreeană „Se Jong”, inaugurat la ULIM acum 2 ani, s-a întîlnit cu studenţii participanţi la cursurile de limbă coreeană cu care a discutat despre perspectivele efectuării studiilor de Master şi Doctor, cît şi angajarea în cîmpul muncii în Republica Coreea de Sud.

Acordul de colaborare dintre Universitatea Liberă Internaţională din Moldova şi Universitatea Sungkyul, Republica Coreea de Sud, a fost încheiat la 26 martie 2009. Informaţii: http://ulim.md/mobilitate-academica/coreea-de-sud.  


16.12.2010