ANACEC a apreciat ULIM și în special Facultatea de Științe Economice cu premiul ”Cristalul Calității” și ”Diplomă de Recunoștință” pentru merite deosebite în exercitarea competențelor în programele de studii

La data de 26 martie, anul curent, ULIM a fost evaluat cu distincții pentru promovarea calității în educație la evenimentul de lansare a Agenției Naționale de Asigurare a Calității în Educație și Cercetare.

Cu acest prilej, Facultatea de Științe Economice din cadrul ULIM a fost apreciată cu premiul ”Cristalul Calității” și Diploma de Recunoștință pentru reformele înaintate în susținerea calității învățământului superior. 

ULIM este instituția care se orientează și tinde să implementeze cerințele, practicile și standardele internaționale pentru a consolida încrederea în sistemul de învățământ din Republica Moldova. Aceste distincții sunt semnificative, deoarece demonstrează ambițiile și rezultatele muncii cadrului didactic.
La Agenția Națională de Asigurare a Calității în Educație și Cercetare, persoanele împuternicite în examinare și în luarea deciziilor sunt reprezentanții mediului academic, a celui de afaceri și al studenților.

Serviciul Marketing și Comunicare, ULIM

 


31.03.2018