Daria Goroșenco, absolventă ULIM,
premiantă internațională a competițiilor pentru cosmetologi și esteticieni

Daria Goroșenco, absolventa Facultății Biomedicină și Ecologie (promoția din 2009), a devenit unul dintre cei mai apreciați specialiști cosmetologi și esteticieni din R. Moldova, recunoscută la marile competiții europene de profil. În anul 2015, a fost premianta unui important concurs internațional de SPA TALENT, în Italia. Din anul 2009, Daria Goroșenco este un nume important la competițiile de estetică facială și corporală. Mai mult, tânăra și-a deschis o afacere, activează la ULIM și își va lansa propriul brand de cosmetică.

"Spa" vizează atât sănătatea, cât și frumusețea. Am participat la multe competiții în domeniu, unde am luat primele locuri și, în urma cărora mă bucur de o dezvoltare profesională dinamică. Cel mai memorabil, totuși, a fost succesul meu în cadrul primei competiții de SPA TALENT, organizat în Italia. Acolo am prezentat tehnici de autor utilizate - Sugar Paradise (sugar face lift și sugar slim massage) în baza pastei de zahăr, asupra cărora am lucrat cinci ani. În prezent, sunt invitată  ca jurat în cadrul unor concursuri de profil”, spune Daria Goroșenco.

Tânăra a urmat stagii de pregătire profesională în străinătate și a reușit să-și deschidă propria afacere - Centrul de Instruire pentru Cosmeticieni “Estetic Studio” și Sugar Activ Estetic Academy. În 2015, Daria Goroșenco a urmat studiile de masterat, la ULIM  și a început să predea tot aici ore de cosmetologie. Are o frumoasă colaborare cu Compania Rowe din Romania, lider pe piaţa aparaturii profesionale pentru centre de înfrumusețare.  

”Am absolvit ULIM cu succes și am devenit un specialist de succes”

”Astfel, studenți, viitori esteticieni ULIM, au ore practice la mine în salon și șansa de-a învăța de la cei mai buni cel mai bun! Datorită profesorilor mei care își iubesc la nebunie meseria, nu mă opresc aici. Profesia noastră necesită studii continue, pentru că domeniul esteticii e în permanentă evoluție. Anii de facultate, la ULIM, au fost ani frumoși. Mulțumim dlui Vasile Socolov, decanul Facultății Biomedicină și Ecologie, pentru eforturile sale în modernizarea predării și rezultatele acesteia!

Am absolvit ULIM cu succes și am devenit un specialist de succes. De aceea, recomand tinerilor să-și facă studiile anume la ULIM. Eu sunt persoana, care a dovedit faptul  că te poți realiza excelent acasă, în țara ta. Studenților le doresc să se bucure de anii universitari, să fie pasionați de ceea ce fac și să învețe asiduu. Să aibă scopuri bine definite și să nu uite, că nimic nu este imposibil”, remarcă Daria Goroșenco. 

Facultatea Biomedicină și Ecologie ULIM este unica din R. Moldova, care pregătește specialiști în  sferele produselor cosmetice şi medicinale, serviciilor publice (estetologie). Acestea sunt meseriile zilei de azi și de mâine, cu puțini profesioniști în domeniile respective. Absolvenții noștri activează în R. Moldova, UE și SUA.

Pentru mai multe informații, accesați site-urile: www.dariagorosenco.com și Viitori cosmeticieni ULIM beneficiază de masterclass-uri, oferite de cei mai apreciați esteticieni ai momentului.

 Angelina Olaru, Serviciul de Marketing și Comunicare, ULIM

 


21.11.2016