Expoziție de debut pentru viitori designeri, încununată cu oferte de angajare

Alături de tineri designeri din R. Moldova și străinătate, studenții din anul III ai Facultății Informatică, Inginerie și Design au participat la cunoscuta expoziție anuală “Furniture Fashion Expo”, organizată, recent, la Centrul Internațional Expozițional ”Moldexpo”.

Valeria Talchiv, Sergiu Mihailenco și Cristina Gîrbu au reprezentat ULIM-ul cu proiecte de design interior, picturi pe pânză, desene pe bază de acril și produse handmade.

Această experiență publică reprezintă un debut important al viitorilor noștri designeri, ajungând în atenția unor companii de profil, unde și-ar dori să muncească în viitor. ”Am rămas plăcut surprinși nu doar de aprecierile publicului, dar și de cele ale unor potențiali angajatori.  Multe persoane nu cunoșteau prea multe despre Catedra de Design din cadrul ULIM și iată că acum  suntem mândri ca am reprezentat-o cu brio.

Cu această ocazie, am obtinut multe oferte de lucru de la diverse companii, dar și o diplomă de participare la “Furniture Fashion Expo”. Suntem foarte mulțumiți de faptul, că organizatorii ne-au invitat deja la ediția următoare a evenimentului, cu proiecte noi”, menționează Valeria Talchiv.

 

Serviciul de Marketing și Comunicare, ULIM


07.11.2016