Han Ho Jin, directorul Centrului de Limba și Cultura Coreeană ”Se Jong”: ”Rectorul Andrei Galben mi-a influențat enorm viața”

La mitingul de doliu în memoria rectorului Andrei Galben, dl Han Ho Jin, directorul Centrului de Limba și Cultura Coreeană ”Se Jong” din cadrul ULIM, a menționat contribuția importantă a regretatului academician la evoluțiile ascendente a relațiilor bilaterale dintre R. Moldova și Coreea de Sud. ”Cunoașterea acestei personalități de o inteligență extraordinară mi-a influențat enorm viața. Mai mult, dezvoltarea relațiilor de cooperare dintre R. Moldova și Coreea de Sud au luat amploare, grație eforturilor deosebite ale acestui om! Am rămas copleșit de capacitățile intelectuale deosebite, de fermitatea și corectitudinea rectorului Andrei Galben”, a mărturisit profesorul coreean.

”Mi-a fost un sfătuitor valoros, un mentor de la care am învățat foarte multe lucruri”

”Nu-mi vine să cred, că am ajuns să rostesc un discurs în memoria rectorului academician Andrei Galben. Întâi de toate, ne rugăm ca Dumnezeu să mângâie familia îndoliată. Nimic nu e mai dureros în viaţă decât despărţirea neaşteptată, care lasă un gol imens în sufletele noastre.

Cu multă durere, ne luăm rămas bun de la un om deosebit, de o valoare incontestabilă, care a contribuit esențial la educarea multor generații de tineri. Mi-a fost un sfătuitor valoros, un mentor de la care am învățat foarte multe lucruri, îmbărbătându-mă în clipe de descurajare. Rectorul Andrei Galben m-a ajutat să înțeleg intelectualitatea din Republica Moldova.

Vă îndemn să aveți întotdeauna un gând pios de aducere aminte pentru acest om mare! Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Dragul, iubitul nostru academician rector al ULIM,   Andrei Galben,  deja ne este dor de Dumneavoastră!”

Serviciul de Marketing și Comunicare, ULIM


21.12.2017