Institutul CONFUCIUS ULIM anunță înscrierea la cursuri de limba chineză

Pentru înscriere și informații suplimentare vă rugăm să ne contactați la telefonul: 022 22 15 24
Data limită de înscriere: 29.01.2018

Ce este Institutul Confucius? – Este o rețea globală de centre educaționale, creată pentru promovarea limbii și culturii chineze. În prezent, activează 525 Institute Confucius în 146 țări a lumii și 1113 Clase Confucius în cadrul școlilor primare și de ciclu gimnazial. În Republica Moldova Institutul Confucius activează din 2009 în cadrul Universității Libere Internaționale (ULIM) din Chișinău. Institutul Confucius ULIM a încheiat acorduri de colaborare cu diferite licee și universități din Chișinău, Bălți, Ungheni, Comrat și Cahul. (http://confucius.ulim.md/ro/)

Cine poate deveni studentul Institutului Confucius? – Cursurile oferite de Institutul Confucius se adresează atât copiilor, cât și adulților. Sunteți pasionați de învățarea limbilor străine și ați dori să posedați o limbă asiatică? Faceți business cu China și ați dori să comunicați mai liber cu partenerii chinezi? Fiind conștient de faptul că economia Chinei este a doua economie în lume, doriți ca copilul Dvs. să cunoască limba chineză și să aibă mai multe posibilități? Doriți să faceți studii de bacalaureat, masterat sau doctorat în China? Sau doriți să călătoriți în Țara Marelui Zid? Oricare ar fi motivul Dvs., nu ezitați să ne contactați pentru a vă înscrie la cursurile gratuite de limba chineză.

Cine sunt profesorii Institutului Confucius? – Profesorii sunt vorbitori nativi a limbii chineze. Sediul central anual deleghează lectori voluntari, care trec printr-o selecție serioasă în China și sunt complet pregătiți pentru a preda limba chineză străinilor, folosind cele mai performante metode de predare. Spre regret, profesorii Institutului Confucius nu posedă limba română . Prin urmare, o cerință importantă pentru doritorii de a frecventa cursurile ar fi cunoașterea la un nivel mediu a limbii engleze și limbii ruse.

Ce oferă Institutul Confucius studenților săi? – * Nu doar cursuri de limbă chineză, dar și activități culturale dedicate bucătăriei, caligrafiei, tradițiilor, medicinii, muzicii chineze etc. * Bursa Institutului Confucius pentru studii în universitățile din China, oferită celor mai buni studenți * Posibilitatea de a participa la concursul internațional de competență a limbii chineze Podișorul Chinezesc” și a câștiga o călătorie gratuită în China, precum și o bursă de studii în China * Programul „Tabără de Vară” la Universitatea Pedagogică de Nord-Vest din China * Posibilitatea de a susține examene de competență a limbii chineze HSK și HSKK, și a primi un certificat, recunoscut la nivel internațional.

Care este prețul cursurilor, organizate de Institutul Confucius? – Prețul cursurilor pentru maturi constituie 1632 lei per semestru (4 luni). Pentru copii700 lei / semestru. Cursurile sunt gratuite pentru studenții și angajații a Universității Libere Internaționale. 


22.01.2018