Liceenii sunt îndemnați să urmeze studii superioare la ULIM

Olimpiada Republicană de Istorie a reunit 180 de elevi ai claselor IX-XII din 13 gimnazii, 159 licee și șapte colegii din regiunile RM. Concursul a ajuns la cea de a 47-a ediție, cu genericul ”Cei ce nu-și cunosc ISTORIA, în zadar cred, că pot trăi pe contul ISTORIEI altora”.

La festivitatea de premiere a învingătorilor, la Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu” din capitală, a participat și dna Viorica Țîcu, decanul Facultății Relații Internaționale, Științe Politice și Jurnalism,  care a adresat un mesaj de felicitare profesorilor și elevilor prezenți la eveniment. Domnia sa a oferit din partea ULIM câștigătorilor volume semnate de distinșii profesori ai facultății.

Dna Viorica Țîcu îndeamnă  liceenii să aleagă ULIM, pentru a urma studiile superioare. ULIM este o instituție multiculturală, internațională, dinamică  și deschisă, grație programelor europene de mobilitate și colaborărilor cu universități din întreaga lume și dornică de a oferi studenților o solidă pregătire, spirit critic şi interes în cercetare.

Serviciul de Marketing și Comunicare, ULIM


12.04.2016