Marș al tăcerii în săptămâna îndoliată
Studenți și cadre didactice au depus flori la ambasadele României și Rusiei

În săptămâna îndoliată din România și Rusia, studenți ai ULIM din RM, România, Turcia, Rusia, Ucraina, Congo, China, Coreea împreună cu profesorii lor au participat la un marș al tăcerii în memoria victimelor tragediilor de la clubul ”Colectiv” din București și ai accidentului aviatic din Egipt. Ei s-au recules și au depus flori la ambasadele celor două țări, în semn de compasiune și de solidaritate cu popoarele îndoliate.

Tinerii și profesorii lor au transmis mesaje de condoleanță familiilor îndoliate din România și Rusia și s-au rugat pentru sufletele celor dispăruți, dar și pentru supraviețuitorii incendiului din București. 

”Nenorocirile unesc oamenii. Tragediile nu au naționalitate. Avem aceleași aspirații cu toții – de pace, securitate,  siguranță și solidaritate umană. Popoarele noastre încă nu și-au plâns morții până la capăt și, iată că s-a mai produs încă un grav accident - s-a prăbușit un autobuz cu cetățeni armeni. Viața este o clipă. S-o prețuim și s-o păstrăm cu grijă, pentru că avem încă multe de realizat pe acest pământ”, mărturisește dna Natella Pașa, șefă adjunctă a Departamentului studenți străini, ULIM.

Serviciul de marketing și Comunicare, ULIM

 


06.11.2015