Mesaje de condoleanțe

Rectoratul şi Senatul Universităţii Libere Internaţionale din Moldova este alături de doamna Prim-Vicerector Ana GUŢU în momentele grele pricinuite de trecerea în nefiinţă a mamei sale,Valentina Petrov.

Profesoară de o aleasă nobleţe sufletească şi profundă spiritualitate creştină. În aceste momente de cumplită încercare şi suferinţă pentru familie şi apropiaţi le transmitem sincere sentimente de compasiune si condoleanţe. Suntem alături de cei care deplâng plecarea ei pe drumul neîntoarcerii.

Părintele Ceresc s-o aşeze alături de cei buni şi drepţi în Împărăţia Sa, iar pe cei îndoliaţi să-i mângâie şi să-i întărească.

 

Colectivul Facultăţi Litere şi al Institutului de Cercetări  Filologice şi Interculturale din cadrul ULIM la ceas de grea încercare se alătură durerii doamnei Ana Guţu, profesor universitar, cercetător, în momentele triste si de profunda durere pricinuite de  trecerea într-un loc mai liniştit si fără suferinţă a mamei sale Valentina Petrov. Un suflet plin de dragoste si credinţă s-a înălţat la cer, departe de noi, dar mai aproape de Dumnezeu, lăsând in urma singurătate si tristeţe. Dumnezeu s-o odihnească în pacea iubirii sale nemărginite

 

Membrii Senatului Studenţesc ULIM împărtăşesc durerea doamnei Ana Guţu, Prim-Vicerector, în zilele când cerul a luat-o în Împărăţia Domnului pe cea mai scumpă fiinţa mama sa - Valentina Petrov. Condoleanţele noastre încearcă să vă aline marea pierdere şi să vă încurajeze. Dumnezeu s-o aşeze în loc luminat, iar pe cei îndureraţi să-i întărească şi să-i ajute să treacă peste acest moment pentru a-i păstra o vie amintire.


23.02.2015