Oferte de stagii de practică în domeniul hotelier din Grecia

În vacanța de vară 2017, studenții pot avea stagii de practică în domeniul hotelier în Grecia, în baza unui parteneriat între ULIM și Firma Job Trust de Consultanță și Recrutare a Resurselor Umane din această țară. Managerul Iana Anghel a prezentat, recent, oferta pentru ULIM. Compania grecească solicită tineri vorbitori de franceză, engleză, germană ori spaniolă.

”Doritorii trebuie să fie înscriși la zi, la Facultatea de Litere sau la Facultatea Științe Economice,  specializați în domeniul turismului și să dovedească o bună cunoaștere a limbilor străine. Pentru cei care vin la practică, în Grecia, oferim salarii de 350 de euro pe lună, cu masă și cazare asigurate. Este o minivacanță și, în același timp, un stagiu de practică. Pentru alții care optează mai mult pentru un loc de muncă și au deja experiență profesională, salariul poate ajunge la 600 de euro pe lună, cu masă și cazare asigurate”, susține dna Iana Anghel.

Job Trust este o firmă de consultanță și recrutare a resurselor umane din Salonic, Grecia, cu vechime de zece ani de prezență pe piață și colaborează cu instituții universitare europene. Ar fi extraordinar și pentru studenții din RM să viziteze Grecia, îndeamnă angajatorii. Compania  Job Trust nu percepe comisioane. Studenții care își vor petrece stagiile de practică în Grecia, vor lucra în hoteluri de patru și cinci stele.

Pentru mai multe detalii, accesați site-ul: www.jobtrust.gr.

Serviciul de Marketing și Comunicare, ULIM


01.03.2017