Oportunități pentru studenții economiști, oferite de Camera de Comerț și Industrie a RM

Studenții Facultății Științe Economice s-au întâlnit, recent, cu specialiștii Camerei de Comerț și Industrie (CCI) a R. Moldova, în cadrul Zilei Uşilor Deschise, organizate de respectiva instituție. Tinerii au discutat direct cu angajații juriști, cu cei implicați în relații internaționale, dezvoltarea mediului economic, expertiză, formare continuă etc. Dl Sergiu Harea, președintele CCI, a prezentat studenților oportunitățile pe care le oferă instituția camerală mediului de afaceri, antreprenorilor, dar și studenților. Domnia sa s-a referit la cele mai importante programe, seminare și mese rotunde, organizate pentru tineri.

Președintele de Onoare al CCI, dl Gheorghe Cucu, a specificat contribuția CCI în dezvoltarea economică a statului, menționând că de tânăra generație depinde, în mare, viitorul businessului moldovenesc.

Prezent la eveniment, președintele Curții de Arbitraj Comercial Internațional de pe lângă CCI a RM, dl Dumitru Postovan, a vorbit studenților despre specificul instituții pe care o conduce și beneficiile acordate de aceasta.

Totodată, studenții economiști au fost invitați să participe ca voluntari la cea mai așteptată expoziție a anului -   “Fabricat în Moldova”. Studenții dornici de a cunoaște mai multe informații despre activitatea CCI și metodele de promovare a mediului de afaceri din țară vor urma stagii de practică în cadrul instituției în cauză.

După www.chamber.md


23.11.2017