Profesorii și studenții facultății Drept din ULIM au participat la Turneul de minifotbal

La data de 21 aprilie, anul curent, profesorii și studenții facultății Drept din cadrul ULIM au organizat la baza sportivă ”Dinamo” un Turneu de minifotbal. Meciul s-a desfășurat cu emoții constructive, iar echipa studenților a reușit să înfrângă profesorii, fiind obținut scorul final de 2-1.

Costel Roșca este unul dintre studenții, care a acceptat provocarea de a participa la acest meci amical, și declară că a fost impresionat de prestația echipelor: ”Au fost niște emoții de nedescris ,emoții frumoase trăite alături de colegi si profesori ,o plăcere pentru noi, studenții, de a petrece timpul frumos alături de acei, care ne ghidează calea. Până acum nu prea am participat la evenimente de acest gen, însă mi-aș dori  pe viitor o implicare mai bună și susțin organizarea activităților sportive, care să consolideze relațiile dintre profesori și studenți.”

     Un alt participant la acest eveniment extracurricular este studentul Alexandru Vicol, care a menționat că a primit o satisfacție extraordinară la acest meci: ”A fost o zi plină de emoții și adversari puternici, iar partea organizatorică a fost la cel mai înalt nivel. Profesorii m-au impresionat cu abilitățile lor înnăscute la fotbal. A fost o experiență pe care nu o voi uita, în special datorită faptului că am și câștigat.”

     Marius Nanii, student în anul II la facultatea Drept a mărturisit că a rămas uimit de atitudinea profesorilor pe ternul de fotbal: ”Sunt foarte bucuros că profesorii au acceptat chemarea noastră pentru a participa la un meci de fotbal cu studenții facultății Drept. Am avut doar emoții pozitive, iar profesorii au demonstrat un spirit de echipă ce de multe ori nu îl putem observa la meciurile de fotbal între amatori. Sper să continuăm această tradiție, așa după cum a promis decanul facultății Drept din cadrul ULIM, dnul Alexandru Cauia.

     Întrecerile sportive se organizează periodic la facultatea Drept și pe viitor sunt prognozate desfășurarea  mai multor probe olimpice, întru promovarea, dezvoltarea și adoptarea unui mod de viață activ în rândul profesorilor și studenților.

 

Serviciul de presă, ULIM


24.04.2018