Universitatea ”Mykolas Romeris” din Vilnius, alături de îndoliata universitate soră

În numele comunității academice a Universității ”Mykolas Romeris” din Vilnius, Lituania, rectorul asoc. prof. dr. Algirdas Monkevičius a semnat un necrolog în legătură cu decesul rectorului ULIM, Andrei Galben. Întreaga comunitate academică și staff-ul Universității ”Mykolas Romeris” sunt profund afectate de vestea morții neașteptate a regretatului rector al unei ”universități surori”.

”Rectorul de onoare, profesorul doctor Andrei Galben a fost un bărbat cu caracter puternic. După fondarea ULIM, din 16 octombrie 1992, reputația ULIM a fost în continuă creștere, timp de peste două decenii, ca instituție de educație și cercetare, promotoare a unui sistem modern de management universitar, bazat pe implementarea celor mai bune practici educaționale, integritate academică, gândire critică în procesul de studii.

Grație viziunilor sale avansate, Andrei Galben a contribuit la transformarea ULIM într-o instituție de învățământ superior cu poziție de lider în R. Moldova și Sud-Estul Europei, contribuind activ la dezvoltarea societății prin educație și cercetare”, se arată în necrologul dlui Algirdas Monkevicius, rectorul Universității ”Mykolas Romeris” (SCRISOAREA OFICIALĂ)

Serviciul de Marketing și Comunicare, ULIM


20.12.2017