Skip to main content
EvenimenteNoutăți

Inaugurarea Campaniei în Sprijinul Absolventului de Succes ULIM, Ediția 2022

La data 𝟭𝟱 𝗺𝗮𝗿𝘁𝗶𝗲 𝟮𝟬𝟮𝟮, 𝗗𝗲𝗽𝗮𝗿𝘁𝗮𝗺𝗲𝗻𝘁𝘂𝗹 𝗜𝗻𝗳𝗼𝗿𝗺𝗮𝘁̦𝗶𝗼𝗻𝗮𝗹 𝗯𝗶𝗯𝗹𝗶𝗼𝘁𝗲𝗰𝗼𝗻𝗼𝗺𝗶𝗰 (𝗗𝗜𝗕) 𝗮 𝗶𝗻𝗮𝘂𝗴𝘂𝗿𝗮𝘁 𝗖𝗮𝗺𝗽𝗮𝗻𝗶𝗮 𝗶̂𝗻 𝗦𝗽𝗿𝗶𝗷𝗶𝗻𝘂𝗹 𝗔𝗯𝘀𝗼𝗹𝘃𝗲𝗻𝘁𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗱𝗲 𝗦𝘂𝗰𝗰𝗲𝘀 𝗨𝗟𝗜𝗠, 𝗘𝗱𝗶𝘁̦𝗶𝗮 𝟮𝟬𝟮𝟮.
Campania în Sprijinul Absolventului de Succes ULIM are scopul de a oferi suport absolvenților pentru etapa de finalizare a ciclului de studii, prin oferirea informațiilor, cunoștințelor și deprinderilor necesare în elaborarea unei lucrări științifice.
Larisa Patlis, director interimar DIB, a informat publicul prezent privind activitățile specifice ale Campaniei, care vor fi organizate în spațiile Centrului de Informare şi Documentare ULIM şi a sălilor de lectură DIB, în perioada 𝟭𝟱 𝗺𝗮𝗿𝘁𝗶𝗲 -𝟭𝟱 𝗶𝘂𝗻𝗶𝗲 𝟮𝟬𝟮𝟮. Astfel, studenții, viitori absolvenți, vor putea beneficia de consultaţii individuale şi de grup pe marginea elaborării/prezentării tezelor de licenţă/master din punct de vedere a structurii şi a conţinutului şi vor putea solicita ajutor de la colaboratorii DIB. La fel, a făcut cunoștință celor prezenți cu multe recomandări de carte şi jurnale ştiințifice care îi vor ajuta şi ghida spre elaborarea cu succes a proiectului dorit.
DIB a pus la îndemână cele mai reușite proiecte/teze de licență/master din anul 2021, care vor putea fi consultate pe tot parcursul campaniei. La fel, în cadrul evenimentului, Alex Verebceanu, masterand, anul I, Facultatea Drept, absolvent eminent a ciclului licență, a ținut un discurs informativ și a oferit sfaturi utile despre etapele elaborării unei teze de licență, prin exemplul propriilor experiențe.
Evenimentul a reprezentat și o deosebită ocazie de a premia cei mai activi, devotați și intelectuali utilizatori DIB ULIM, campanie organizată anual. În acest sens, ediția 2021 și-a desemnat câștigătorii, premiindu-i cu diplome de excelență:
Oleg Berov – Facultatea Drept, anul III;
Deniz Sezer Ak – Facultatea Drept, anul III;
Iarovoi Vladimir – Facultatea Informatică, Inginerie și Design, anul I;
Lidia Boev – Facultatea Drept, anul II;
Daniela Grejdeanu – Facultatea Biomedicină, anul II;
Ana Sandu – Facultatea Drept, anul III.
Departamentul Informațional Biblioteconomic (𝗗𝗜𝗕)

Leave a Reply