Skip to main content
EvenimenteNoutăți

Intensificarea relațiilor de colaborare între ULIM și USF

Proiectele cu impact continuă!
ULIM – Universitatea Liberă Internaţională din Moldova continuă să intensifice relații de colaborare reciproc avantajoasă cu universități de top.
Doamna Valentina Ciumacenco, Prorector Relații Internaționale, doamna Larisa Patlis , Director Interimar Departamentul Informațional Biblioteconomic și Facultatea Drept ULIM, recent au participat la Conferința Asociației de Științe Politice din Florida, precum și la Simpozionul Știinţific Studenţesc al Universității din Florida de Sud (USF), organizate în cadrul proiectului comun de cercetare juridică comparativă: Libertățile civile în SUA și în Europa: O comparație a cazurilor soluționate de SCOTUS și CEDO.
Studenții #ULIM și #USF au avut posibilitatea de a împărtăși rezultatele cercetării comune printr-o prezentare sub formă de poster.
Felicitări participanților, tinerilor cercetători, oameni cu vibrație specială. Tineri care nu au lăsat nici măcar starea de urgență să stea în calea evoluției lor.
„Să vă triumfe intențiile! Să vă bucurați de noi realizări!”- Valentina Ciumacenco
Universitatea Liberă Internațională din Moldova are peste 60 de parteneriate, dintre care 3 cu Universități din SUA, un parteneriat important fiind cu Universitatea din Florida de Sud (USF) cu care colaborează din 2010. Domeniile educației și cercetării sunt piloni importanți ai Parteneriatului Strategic și sperăm să putem multiplica legăturile academice și culturale prin cât mai multe parteneriate și acorduri care să faciliteze conlucrarea între universități. ULIM este fără îndoială un exemplu în acest sens.
I am pleased to note that the good relations of friendship and cooperation between the participants of this research project are on the rise.
Many thanks for your research collaboration this semester!

Leave a Reply