Skip to main content
EvenimenteNoutăți

Reacreditarea revistei științifice „Intertext” a Institutului de Cercetări Filologice și Interculturale, ULIM, de către ANACEC

La data de 29.04.2022,  Agenția Națională de Asigurare a Calității în Educație și Cercetare a desfășurat evenimentul de eliberare a certificatelor de evaluare a revistelor științifice în urma Deciziilor Consiliului de conducere al ANACEC. Conform hotărârii nr.18 din 01.03.2022, revista științifică „Intertext” a Institutului de Cercetări Filologice și Interculturale, ULIM, a primit recunoașterea în calitate de publicație științifică de profil de Tipul B pentru Profilurile: Filologie, Studiul artelor și culturologie, Științe ale educației, pentru o perioadă de 4 ani.

Diploma i-a fost înmânată directorului-fondator al revistei prof. univ. dr. hab. Elena Prus, Prorector pentru Proiecte ULIM, care și-a exprimat cu această ocazie aprecierea pentru managementul de calitate al evaluării aportului științific și organizatoric al echipei colegiului de redacție, în frunte cu redactorul-șef al revistei conf. univ. dr. Victor Untilă, directorul ICFI, și al colaborării eficiente a autorilor în vederea sincronizării investigațiilor naționale cu cele ale colegilor de peste hotare.

Leave a Reply