Facultatea de literenoutăți

Târgul European dedicat diversității lingvistice și culturale

By 12 mai 2022 No Comments

În data de 11 mai 2022, în cadrul Săptămânii Autoguvernanței Studențești la Facultatea de Litere, ULIM a fost organizat Târgul European dedicat diversității lingvistice și culturale, care s-a desfășurat în curtea ULIM. Această activitate a fost dedicată diversității lingvistice și culturale a tuturor limbilor studiate la Universitatea Liberă Internațională din Moldova.

Pentru studenții Facultății de Litere săptămâna aceasta este o dublă sărbătoare, în primul rând este Săptămâna de Autoguvernanță Studențească unde studenții exercită funcții de frunte cum ar fi: Decan, Prodecan, șef de Catedră, Laborant și Profesori. Iar în al 2-lea rând săptămâna aceasta în cadrul facultății, activ se sărbătoresc „Zilele Europei”.

Scopul acestui târg este de a aduce la cunoștință studenților nu doar tradițiile și obiceiurile unei țări, dar și degustarea bucatelor și dezvăluirea jocurilor specifice. Țările pe care le-au reprezentat studenții facultății au fost: Germania, Franța , Turcia, Spania, China, Coreea, Marea Britanie.

Leave a Reply

instagram volgers kopen volgers kopen buy windows 10 pro buy windows 11 pro