Skip to main content
Noutăți

Premiera studenților activi în cadrul Zilelor Europene, 10-20 mai

Zilele Europei la ULIM, desfășurate în perioada 10-20 mai curent, au provocat tinerii la multe manifestări și diverse activități interesante, cu acest prilej, astăzi, cei mai activi și ingenioși participanți, care s-au implicat activ în organizarea și promovarea diversității culturale europeane în cadrul ULIM, au fost premiați cu certificate de apreciere și cadouri simbolice din partea Delegației UE în Republica Moldova.
Este înalt apreciată inițiativa și implicarea valoroasă a co-organizatorilor 𝗗𝗻𝗮 𝗘𝗹𝗲𝗻𝗮 𝗣𝗿𝘂𝘀, dr. hab., prof. univ., prorector proiecte ULIM, 𝗗𝗻𝗮 𝗩𝗮𝗹𝗲𝗻𝘁𝗶𝗻𝗮 𝗖𝗶𝘂𝗺𝗮𝗰𝗲𝗻𝗰𝗼, dr., conf. univ., prorector pentru Relații Internaționale ULIM, 𝗗𝗻𝗮 𝗩𝗶𝗼𝗿𝗶𝗰𝗮 𝗧̧𝗶̂𝗰𝘂, decan al Facultăţii Relaţii Internaţionale, Ştiinţe Politice şi Jurnalism, 𝗗𝗻𝗮 𝐂𝐚𝐫𝐨𝐥𝐢𝐧𝐚 𝐃𝐨𝐝𝐮-𝐒𝐚𝐯𝐜𝐚, dr., conf. univ., decan al Facultăţii de Litere, și 𝗗𝗹 𝗠𝗶𝗵𝗮𝗶𝗹 𝗦𝗼𝗿𝗯𝗮𝗹𝗮̆, dr., lect. univ., Facultatea Drept, ULIM.
Aducem mulțumiri Delegației UE în Republica Moldova pentru valorosul suport și sprijinul acordat centrului UE ULIM, cu siguranță, datorită boxei oferită cadou, evenimentele noastre se vor auzi mai tare. La fel, aducem multe felicitări pentru implicare și succesele obținute tuturor participanților din cadrul Facultății Relații Internaționale, Științe Politice și Jurnalism, Facultății de Litere, Facultății Drept, precum și Colegiului ULIM.

Leave a Reply