Skip to main content

La Universitatea Liberă Internațională din Moldova credem cu tărie în puterea unei comunități solide, care se bazează pe valorile asumate de către membrii săi, valori care îi conturează dezvoltarea și îi dau consistență. Astfel, la finalul fiecărui an, ULIM își exprimă în cadrul Galei aprecierea față de profesori,  studenți, absolvenți, și față de acei profesioniști care și-au dedicat activitatea în beneficiul societății, obținând rezultate remarcabile.

În acest an, în perioada 25 mai – 12 iunie, cei mai tenaci, ambițioși și performanți profesori și studenți și-au testat popularitatea pentru a acumula un număr cât mai mare de voturi, iar mai exact – votul de încredere din partea publicului.

Memoria instituțională este transmisă de-a lungul anilor datorită oamenilor care s-au dedicat activității profesionale. Anume ei – cei care au consolidat temelia ULIM – merită toată recunoștința noastră. În topul categoriei Carieră Prodigioasă la ULIM s-au clasat:

  1. Dr. hab., prof. univ., Dl Andrei Smochină, Facultatea de Drept
  2. Dr. hab., prof. univ., Dl Petru Roșca, Facultatea de Științe Economice
  3. Dr. hab., prof. univ., Dl Ion Manoli, Facultatea de Litere
  4. Dr., conf. univ., Dl Mihai Cernenco, Facultatea de Relații Internaționale
  5. Dr., conf. univ., Dna Angela Calancea, Facultatea de Științe Sociale și ale Educației
  6. Dr., conf. univ., Dl Tudor Leahu, Facultatea de Informatică, Inginerie și Design
  7. Dr., conf. univ., Dna Valeria Rusanovschi, Facultatea de Biomedicina

Prestigiul ULIM este indisolubil conexat cu oamenii care promovează spiritul ULIM-ist, principiile de activitate și oportunitățile pe care le oferă instituția. În topul categoriei Ambasadorul ULIM s-au clasat:

  1. Iordachi Ion – Facultatea de Drept
  2. Mariana Nina- Facultatea de Științe Economice
  3. Gorea Ana – Facultatea de Litere
  4. Cojocari Vitalie – Facultatea de Relații Internaționale
  5. Mihai Aurelia – Facultatea de Științe Sociale și ale Educației
  6. Gamurar Ecaterina – Facultatea de Informatică, Inginerie și Design
  7. Gheida Ellina – Facultatea de Biomedicina

Profesorii buni educă pentru o profesie. Profesorii excelenți educă pentru viață. Ei bine, cadrele didactice de la ULIM ne inspiră atât sub aspect profesional, precum și sub aspect social. În topul categoriei Cel mai popular profesor al anului academic 2021-2022 s-au clasat:

  1. Ion Jereghi- Facultatea de Litere
  2. Focsa Tatiana – Facultatea Științe Sociale și ale Educației
  3. Pisarenco Constantin – Facultatea de Drept

Studenția este cea mai deosebită perioadă din viața fiecăruia, dar depinde de noi înșine cât de memorabili vor fi anii respectivi. În topul categoriei Cel mai popular Student al Anului 2021-2022 s-au clasat:

  1. Hamza Daniela – Facultatea de Drept
  2. Stela Baidu – Facultatea Științe Sociale și ale Educației
  3. Păduraru Cristina – Facultatea Științe Sociale și ale Educației

ULIM este o familie unită și prietenoasă, o platformă de interacțiune și schimb de experiență a studenților din diferite țări. În topul categoriei Cel mai popular Student internațional al anului 2022 s-au clasat:

  1. Coșgun Batuhan – Facultatea de Litere
  2. Shevchenko Svitlana- Facultatea de Litere
  3. Miakatsindila Mayembo Loic Davy – Facultatea de Drept

Cei mai nostalgici participanți ai Galei sunt, cu siguranță, studenții anilor terminali. În topul categoriei Absolventul Anului 2022 s-au clasat:

  1. Natalia Grigorieva – Facultatea Științe Sociale și ale Educației
  2. Alina Stepanuc – Facultatea de Drept
  3. Luminița Miron – Facultatea Relații Internaționale, Științe Politice și Jurnalism

Se spune despre comunicare că lucrează în beneficiul celor care lucrează la ea. Cu siguranță, cei care reprezintă ULIM sunt demni mesageri ai Alma Mater pe toate continentele, confirmând prin fapte judiciozitatea modelului universitar ULIM. În topul categoriei Mesagerul ULIM s-a clasat studenta Facultății Litere – Neamțu Doina.

Elanul studenților anului 1 este incomensurabil și apreciabil, întrucât sunt entuziasmați să descopere noul tărâm pe care au pășit. În topul categoriei BOBOCEII ANULUI 2021-2022 s-au clasat:

  1. Adelina Vezetiu – Facultatea de Drept
  2. Marina Sîrbu – Facultatea Științe Sociale și ale Educației
  3. Andrei Ghimpu – Facultatea Științe Sociale și ale Educației

Studenția nu e doar despre timpul petrecut în bibliotecă lecturând sau orele în fața calculatorului elaborând studii și referate, dar și despre cei care au un time management eficient și găsesc timp pentru hobbyuri. În topul categoriei Talentul Anului s-a clasat studenta Facultății Litere – Belicov Irina

Le dorim tuturor premianților în continuare ambiție și perseverență, iar particpanții care nu au urcat în top în Gala 2022, la sigur vor cuceri Gala Premiilor ULIM 2023.

Pentru a vedea toate pozele, accesați link-ul

https://drive.google.com/drive/folders/1zblSAphlRP1gSLzHoV-gIXOGEzJzFohJ

Leave a Reply