Skip to main content
Noutăți

Ceremonia aniversară de absolvire a promoției a XXV-a, Facultatea de Litere ULIM

Conducerea Facultății de Litere anunță cu bucurie că pe data de 30 iunie 2022 ne-am întrunit în Mediateca ULIM la Ceremonia aniversară de absolvire a promoției a XXV-a pentru a celebra un nou succes colectiv și pentru a transforma ziua într-o memorabilă experiență a comunității universitare.

Prin tradiție, la festivitatea de decernare a diplomelor de excelență pentru reușită academică și de înmânare a diplomelor de licență și de master au participat reprezentanți ai rectoratului, membri ai Consiliului Profesoral și absolvenții facultății însoțiți de părinți, copii, rude și prieteni.

Evenimentul a fost moderat de decana Facultății de Litere ULIM, conf.univ., dr. C.Dodu-Savca, care i-a felicitat pe absolvenți și, în egală măsură, pe membrii familiilor și a mulțumit echipei de studenți și profesori, menționând că „împreună, studenți și profesori, am reușit să facem față provocărilor obiective, să activăm cu asiduitate în condiții atipice pentru sistemul educațional și să acumulăm cu perseverență noi experiențe în depășirea limitelor. La această Ceremonie aniversară continuăm să ne asumăm onorabila misiune de a oficia performanțele studenților noștri și a de a ține discursuri în toate limbile străine studiate la facultate”.

Mesajul instituțional de felicitare a fost rostit de doamna Prorector pentru Relații Internaționale conf.univ., dr. Valentina Ciumancenco, urmat de mesajele de felicitare din partea șefei catedrei Filologie Germanică Inna Colenciuc, directoarei Centrului de Limbă și Cultură Coreeană „Se Jong” Kim Won Sim, mesajele afective din partea părinților și discursurile emoționante ale studenţilor:

  • Elena Ernu, Președinta Consiliului Studențesc al Facultății de Litere – în limba coreeană;
  • Felicia Marga – în limba engleză,
  • Cristina Iosif, Vice-președinta Consiliului Studențesc al Facultății de Litere – în limba franceză;
  • Maria Grajdianu, Consilieră și manager studențesc – în limba germană;
  • Valentina Blanovschi, Decana Studenților în cadrul Autoguvernanței Studențești a Facultății de Litere – în limba engleză;
  • Batuhan Cosgun, responsabil pe activitatea studenților internaționali – în limba chineză.

Un moment special al Ceremoniei a fost depunerea Jurământului profesional, în mod solemn, liber, pe onoare!

Pentru fiecare absolvent această zi este și o linie de start pentru un nou statut – statutul de Alumna și Alumnus ULIM – și o nouă etapă a vieții!

Felicitări, dragi absolvenți! Să aveți satisfacție în viață și o carieră pe plac!
Congratulations, dear students! May you all have a rewarding life and career!

Leave a Reply