Skip to main content

În cadrul evenimentului „Student`s Day at ULIM” cu succes a trecut lecție publica “Tendințe și perspective businessului secolului XXI” la Facultatea Științe Economice. Lectori au imparțit experiența s-a cu oaspețile evenimentului în managementul companiilor, strategii eficiente de creare și promovare a afacerii moderne, tendințiile și perspectivile businessului mic și mijlociu in Republica Moldova și au raspuns la intrebarile. Mulțumim lectorii noștri:

  • Radu Tarus, drd., lector universitar, fondator „NOVA EVENT” SRL
  • Stela Efros, dr. in stiinte economice, director „S&D Service” SRL
  • Ilie Dogotaru, director „MGP Broker” SRL

 

Natella Pasha-Metreveli, director adjunct departamentul studenților straini a ținut scurta discuție cu abiturienți al ULIM-ului. Viitorii studenți au fost familiarizați cu muzeul universitații, oportunitați de studiu pentru studenți din strainatate, perspectivele de stagiu în alte țari. Oaspeții au ramas uimiți de un numar mare de exponate și suveniri donate de studenți din intreaga lume. Excursie a fost foarte interesanta și informativa.

În timpul excursii la bibliotecă și mediateca universitații în cadrul evenimentului „Student`s Day at ULIM”, viitorii studenți au primit informaţie utilă de la Cerneauscaite Irina, director interimar, despre beneficiile avantajoase a bibliotecii universitații Libere Internaționale.

La sfîrşitul evenimentului Student’s Day at ULIM, decanul Facultăţii Ştiinţe Economice Baeşu Valeriu a înmînat certificate cu reducere de 10% pentru taxa de contract. Viitori abiturienţi au fost informaţi despre oferta educaţională 2019-2020. Bine aţi venit în familia ULIM! Vă aşteptăm la Facultatea Ştiinţe Economice!