Skip to main content
Manifestări științifice

Ambasada Britanică vă invită la lecția “Sănătatea publică fără frontiere”

În perioada 9-12 decembrie 2013 Ambasada Britanică la Chișinău va lansa prima serie de lecții publice cu genericul „Knowledge is GREAT”, găzduite la universitățile din Tiraspol, Bălți, Comrat și Chișinău.

Dr Jaap Veen, invitatul special și consultantul independent în domeniul de control al tuberculozei, va vorbi despre “Sănătatea publică fără frontiere”. În acest context, toți doritorii interesați de problemele și provocările cu care se confruntă sistemul de sănătate publică și consumatorul final în societățile afectate de conflict sunt invitați la data de 12 decembrie, curent, ora 12:30, în sala Aula Magnifica, etajul IV, ULIM.

Evenimentul va continua cu seminarul pe tema “Tuberculoza nu e o sentința”, cu începere de la orele 15.00, destinat unui grup mai restrâns de studenți, tineri specialiști și profesioniști în domeniul medicinii, sănătății publice, afacerilor interne și drepturilor omului. Înregistrarea online este obligatorie.

Pentru informații suplimentare, o puteți contacta pe Anastasia Pociumban, asistent de proiecte, Ambasada Britanică la Chișinău, la numărul de telefon 069200619.

Pentru mai multe detalii vedeți și https://www.gov.uk/government/world-location-news/public-lectures-organized-by-british-embassy-chisinau

Press Release_PL_BE Chisinau_ROM.pdf

Leave a Reply