Skip to main content
Manifestări științifice

Diplomele ULIM au fost recunoscute în Turcia

Autenticitatea diplomelor Universității Libere Internaționale din Moldova a fost recunoscută de către Consiliul Învățământului Superior din Turcia.

Așadar, de astăzi înainte orice tânăr turc care va studia la ULIM va putea obține aici o diplomă valabilă în țara sa, după cum și orice tânăr din R. Moldova, care va absolvi ULIM, va avea posibilitate să muncească în Turcia pe specialitatea înscrisă în diploma sa. Recunoașterea diplomelor ULIM de către Turcia se datorează eforturilor perseverente ale acestei universități de a se alinia la standardele internaționale din domeniul învățământului superior. Acest succes remarcabil este rezultatul managementului de performanță dezvoltat de ULIM, în frunte cu academicianul Andrei Galben. Și, întrucât între Republica Moldova şi Republica Turcia nu există deocamdată un  Protocol de Colaborare în domeniul Educaţiei, rezultă că meritul este exclusiv al acestei universități.

Vezi aici scrisoarea parvenită din partea Excelenţei Sale, Ambasadorul Republicii Turcia în Republica Moldova, Mehmet Selim Kartal

Vezi aici materialul reflectat în hebdomadarul „Literatura şi Arta”

Vezi aici articolul publicat în ziarul „Timpul”

Leave a Reply