Skip to main content
Manifestări științifice

Profesorul austriac a fost însoţit de câţiva diplomaţi din ţara sa, care de asemenea au răspuns cu amabilitate la întrebările studenţilor şi profesorilor ULIM -Dr. Karl Schramek, Ambasadorul Austriei la NATO, şi Ambasadorul Gerhard Jandl, Directorul Depa

În perioada 11.07 – 14.07.2013, Universitatea Liberă Internaţională, din Moldova a participat la expoziţia internaţională „University Preference”, care s-a desfăşurat la Istanbul, Turcia.

Această expoziţie a găzduit  peste 15 000 candidaţi la studii, care au avut marea oportunitate să cunoască ofertele educaţionale ale circa 70 universităţi şi licee din întreaga lume. Expoziţia a fost organizată sub egida Ministerului Educaţiei din Turcia, municipalităţii oraşului Istanbul şi Asociaţiei Instituţiilor de Învăţământ Privat din Turcia.

Vitalie Budeci, Directorul Centrului pentru Cooperare Internaţională şi Mihai Balan, responsabil pentru reprezentanţa ULIM în Turcia au reprezentat Universitatea Liberă Internaţională din Moldova la această expoziţie, în cadrul căreia circa 2000 de abiturienţi s-au arătat interesaţi de a-şi face studiile în Republica Moldova şi anume la ULIM.

În cadrul lucrărilor acestei expoziţii, s-a negociat Acordul de colaborare cu compania „Kompass Europe” din Istanbul, care a plasat pe site, cu titlul gratuit, oferta educaţională în limba turcă, pentru promovarea imaginii ULIM, pe teritoriul Turciei.  Informaţia cu privire la admiterea 2013 şi-a făcut apariţia şi în revista „Hello Abroad”, în limba turcă.

Pentru mai multă informaţie vizitaţi site-ul www.uniterchi.com 

Vezi aici oferta educaţională ULIM publicată în revista „Hello Abroad”

Leave a Reply