Skip to main content

ULIM pregateste specialisti in drept, care pot ocupa o gama de locuri de munca: avocati, notari, consilieri juridici, functionari publici, cadre didactice, judecatori, procurori, anchetatori, cercetatori stiintifici.

vezi mai multe

Facultatea are drept scop pregatirea la un nivel inalt a specialistilor-economisti si cadrelor stiintifice, nivel adecvat si corespunzator necesitatilor economiei nationale aflate in procesul tranzitiei, competenti in plan teoretic fundamental si aplicativ in problemele actuale ale economiei de piata, integrarii europene si mondiale in ansamblu.

vezi mai multe

Facultatea are drept scop pregătirea specialiștilor de înaltă calificare conform cerințelor pieței naționale și internaționale în domeniul Servicii publice estetologice.

vezi mai multe
La Facultatea Limbi Străine, Relații Internaționale și Jurnalism procesul didactic la ciclurile Licenţă, Masterat, Doctorat este asigurat de cele trei catedre de profil, Catedra Filologie romanică „Petru Roșca” (limbile: franceză, spaniolă, română, latină), Catedra Filologie Germanică (limbile: engleză şi germană), secția de Limbi Asiatice (limbile: chineză și coreeană), Catedra de Relații Internaționale și Jurnalism.
vezi mai multe
La Facultatea  Relații Internaționale, Științe Politice și Jurnalism procesul didactic la ciclurile Licenţă, Masterat, Doctorat este asigurat de  de Catedra Relații Internaționale, Științe Politice și Jurnalism.
vezi mai multe

Psihologie, Stiinte ale Educatiei si Asistenta Sociala isi propune sa devina prima facultate de stiinte aplicate umanistice din Republica Moldova. Pentru aceasta a fost reelaborata intreaga structura curriculara a ofertei educationale, care a fost in intregime calata pe cerintele pietei muncii din Republica Moldova si de peste hotare.

vezi mai multe