Skip to main content
      Mult Stimați profesori, cu ocazia Zilei profesionale a lucrătorilor din învăţământ în numele Familiei ULIM și al meu personal, vă adresez cordiale felicitări și urări de bine, împreună cu admirația și respectul pe care vi le purtăm!
      În condițiile create la moment, ne-am convins mai bine ca niciodată că sunteți generatorii de energie, creativitate, inspirație și putere pentru că nu ați cedat în fața impedimentelor și a greutăților vieții.
      Vă exprim recunoștință pentru dăruirea plenară, efortul continuu, încrederea și responsabilitatea civică pe care le depuneți întru realizarea celui mai important produs al societăţii – omul.
Și pentru că dați dovada de profesionalism și stoicism în această frumoasă meserie, dar și cu multe provocări ale fiecărei generații de care aveți grijă.
      Vă doresc tuturor să aveți o lungă și bogată carieră de rezultate remarcabile și sentimentul de satisfacție a datoriei împlinite.
                                                                                                                                                                         Cu respect și recunoștință,                                                                                                                                                                           Rectorul ULIM, Ilian Galben.

instagram auto likes kaufen

Leave a Reply