Skip to main content
DIB ULIMNoutăți

Inaugurarea 𝐂𝐚𝐦𝐩𝐚𝐧𝐢𝐞𝐢 𝐢̂𝐧 𝐒𝐩𝐫𝐢𝐣𝐢𝐧𝐮𝐥 𝐀𝐛𝐬𝐨𝐥𝐯𝐞𝐧𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐝𝐞 𝐒𝐮𝐜𝐜𝐞𝐬

În data de 20 februarie 2023, Departamentul Informaţional Biblioteconomic ULIM a dat start 𝐂𝐚𝐦𝐩𝐚𝐧𝐢𝐞𝐢 𝐢̂𝐧 𝐒𝐩𝐫𝐢𝐣𝐢𝐧𝐮𝐥 𝐀𝐛𝐬𝐨𝐥𝐯𝐞𝐧𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐝𝐞 𝐒𝐮𝐜𝐜𝐞𝐬, Campanie care, anual este menită să sprijine viitorii absolvenți ULIM, prin servicii utile și necesare, întru realizarea unor lucrări științifice de succes.
Evenimentul de inaugurare a deschis Dl Alexandr Cauia, dr., conf.univ., Prorector pentru Strategie Academică și Programe de Studii ULIM, care s-a adresat cu mesaj de salut către publicul prezent.
În continuare, Dna Larisa Patlis, director interimar DIB, a făcut cunoscute activitățile specifice ale Campaniei, care vor fi organizate la DIB, în perioada 20 februarie – 20 mai 2023.
Printre cele menționate s-a evidențiat că, studenții ulimiști vor putea beneficia de consultații individuale și de grup pe marginea elaborării/prezentării tezelor de licență/master din punct de vedere a elaborării referințelor bibliografice. Vor putea solicita ajutor de la coordonatorii DIB privind accesarea și utilizarea bazelor de date instituționale, naționale și internaționale.
De asemenea, în perioada Campaniei, DIB pune la îndemână cele mai reușite proiecte/teze de licență/master, care vor putea fi consultate până la data de 10 aprilie curent.
Istrati Cătălina, absolventă eminentă a ciclului Licență (Promoția 2021), Facultatea Relații Internaționale, Științe Politice și Jurnalism; Masterandă, anul II, Specialitatea Jurnalism și Procese Mediatece, ULIM, a ținut un discurs informativ și a oferit sfaturi utile despre etapele elaborării unei teze de licență, prin exemplele propriilor experiențe.
Un moment oportun a evenimentului a fost premierea celor mai activi, devotați și intelectuali utilizatori DIB ULIM ai anului 2022:
Cazac Alla, Facultatea de Litere ULIM / Faculty of Letters, anul III
Afanas Adelina, Facultatea Biomedicina, anul II
Efros Alexandru, Facultatea Drept, anul II
– Fulga Daniela, Colegiul ULIM, anul I
– Ungureanu Irina, Colegiul ULIM, anul III
Vdovicenco Victor, Facultatea Drept, masterand, anul II.
    

Leave a Reply