Skip to main content
noutăți

SESIUNE INFORMATIVĂ CU PURTĂTORUL DE CUVÂNT / OFICIALUL DE COMUNICĂRI REGIONALE SUPERIOR AL UNHCR PENTRU EUROPA CENTRALĂ

La 21 octombrie 2021, purtătorul de cuvânt al „Înaltului Comisariat al Națiunilor Unite pentru Refugiați (UNHCR) pentru Europa Centrală”, dl Zoran STEVANOVIC, a desfășurat prelegeri offline „Comunicări Strategice și de Succes” pentru studenții de la Universitatea Liberă Internațională din Moldova.

În mediul media cu ritmul rapid de astăzi, abilitatea de a încadra și de a transmite mesaje adecvate și de a comunica clar este mai importantă decât oricând. În acest sens, „Centrul de Caritate pentru Refugiați” (CCR) a organizat aceste prelegeri programate pentru 3 zile, după cum urmează – prima pe 19 octombrie: Facultatea de Filologie, Limbi Străine Română – Germană și Română – Engleză de la Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă”; a doua pe 20 octombrie: Facultatea de Jurnalism de la Universitatea de Stat din Moldova; și a treia pe 21 octombrie: Facultatea de Relații Internaționale din cadrul Universității Libere Internaționale din Moldova.

Domnul Zoran STEVANOVIC, împreună cu aproximativ 30 de persoane care au participat la prelegeri, a discutat, printre subiecte, despre importanța comunicărilor strategice și de succes, implicarea mass-media, importanța audienței, cum trebuie de dezvoltat mesaje clare și concise.

CCR este recunoscător Universității Libere Internaționale din Moldova pentru participarea la prelegere și pentru o colaborare minunată.

Leave a Reply