ISSN 1857-4122
Publicaţie ştiinţifică de profil Categoria B
Trimite un articol
ISSN 1857-4122
Publicaţie ştiinţifică de profil Categoria B
Trimite un articol

Open Access

Studii Juridice Universitare este o revistă științifică cu acces deschis – acces on-line gratuit. Conform definiției „Acces deschis” a Inițiativei de acces deschis la Budapesta, utilizatorii au dreptul de a „citi, descărca, copia, imprima, distribui, căuta sau crea legături” la textul complet al articolelor. Prin trimiterea unui articol, autorii sunt de acord cu acesta.

SJU acceptă „The Creative Commons Attribution License (CC-BY)” care permite utilizatorilor să copieze, să distribuie și să transmită un articol, să adapteze articolul și să facă uz comercial și necomercial al articolului, atâta timp cât autorul este atribuit corespunzător. Autorii acordă o licență pentru publicarea articolului și se identifică ca editorul original. De asemenea, autorii acordă oricărui terț dreptul de a utiliza articolul în mod liber, atât timp cât sunt identificați autorii originali, detaliile citatelor și editorul.

Revista permite autorului (autorilor) să dețină drepturile de autor fără restricții dar își păstrează drepturile neexclusive de publicare.

Autorul principal (primul / corespondent) este responsabil să se asigure că articolul a fost văzut și aprobat de toți ceilalți autori. Autorul este responsabil să obțină toate permisiunile necesare de alți coautori sau persoane implicate.