Skip to main content

Depunere LICENȚĂ

Depunere MASTERAT

Admitere LICENȚĂ

MASTERAT

DOCTORAT

Depunere Colegiul ULIM!

Alege facultatea dorită

Facultatea Drept

ULIM pregateste specialisti in drept, care pot ocupa o gama de locuri de munca: avocati, notari, consilieri juridici, functionari publici, etc.

Facultatea Stiințe Economice

Facultatea are drept scop pregatirea la un nivel inalt a specialistilor-economisti si cadrelor stiintifice, nivel adecvat si corespunzator necesitatilor economiei nationale.

Facultatea Biomedicină 

Pregatirea specialistilor in domenii: tehnologia produselor cosmetice si medicinale, tehnologia farmaceutica, biologia celulara, biotehnologii, etc.

Facultatea de Litere

La facultate procesul didactic este asigurat de trei catedre de profil: Catedra Filologie romanică, Catedra Filologie Germanică, Catedra Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării.

Facultatea Informatică, Inginerie și Design

Tehnologiile informaționale puternic influențează dezvoltarea societății in toată lumea. Facultatea pregatește specialiști de calificare superioară în trei direcții moderne: informatică, ingineria și design.

Facultatea Relații Internaționale, Științe Politice și Jurnalism

Facultatea Relaţii Internaţionale, Științe Politice și Jurnalism pe parcursul perioadei de afirmare, de la constituire și până la ora actuală, Facultatea a evoluat atât din punct de vedere al funcţionalităţii şi structurii, cât şi din punct de vedere al calităţii procesului instructiv-educativ.

Facultatea Științe Sociale și ale Educației

Psihologie, Stiinte ale Educatiei si Asistenta Sociala isi propune sa devina prima facultate de stiinte aplicate umanistice din Republica Moldova.

Aplică la
facultatea de LIMBI STRĂINE
și ai reduceri la contract

Evenimente


de la 2000 MDL

 

 

 

Cursuri de engleză

Nu contează vârsta, nivelul și scopul, cu noi exersezi și îți perfecționezi engleza printr-un proces distractiv, învățarea devenind mai eficientă atunci când te simți bine.

 


începând cu 28.01.19

 

 

 

Modulul Psihopedagogic

Pregătirea în diverse specialități poate deveini o calitatea esenţială şi fundamentală pentru exercitarea cu competenţă şi eficienţă a activităţilor educaţionale.

 


octombrie-mai

 

 

 

Cunoștințe avansate și formare continuă în psihopedagogie

 

Cursuri ULIM

Odată ce ai devenit student ULIM, nu ezita să profiți de toate oportunitățile pe care ți le propune instituția. Înscrie-te și participă la cursurile organizate de profesorii din țară și de peste hotare, pentru a fi mai aproape de visurile tale. Cursurile sunt structurate și interactive, fapt care vă vor ajuta să vă dezvoltați mai mult competențele profesionale, să dobândiți noi abilități lingvistice în actul comunicării, să vă lărgiți perspectivele prin acumularea cunoștințelor în  domeniile: programare, design și multimedia. Descoperă potențialul personal, fii motivat, acumulează experiență, acționează cu încredere și obține performanță.

Parteneri

[instagram-feed]