noutăți

Vizită de lucru în cadrul programului de mobilitate academică a cadrelor didactice Erasmus+

By 9 mai 2022 No Comments
În perioada 25 -30 aprilie, 2022 cadrele didactice de la Facultatea Științe Sociale și ale Educației – ULIM, Balode Neli, dr., lector universitar și Caunenco Irina, dr., conferențiar universitar au susținut un șir de prelegeri la Universitatea din Cadiz, Spania, activitate prevăzută în cadrul Programului de mobilitate academică a cadrelor didactice Erasmus+.
În decursul vizitei au avut loc mai multe întrevederi cu membrii Facultății Științe ale Educației, discuțiile fiind axate pe subiecte precum perspectivele extinderii relațiilor de cooperare științifică și academică. Colegii din Spania s-au arătat interesați de propunerea unui proiect de cercetare cros-culturală care vizează aspecte majore ale continuității intergeneraționale ca pilon de consolidare a societății.
Discuțiile au reliefat particularitățile provocărilor cros culturale ale societății contemporane și identificării resurselor psihosociale. Au fost stabilite contacte inițiale în vederea identificării actorilor și organismelor interesate în implementarea proiectului de cercetare propus.

Leave a Reply

instagram volgers kopen volgers kopen buy windows 10 pro buy windows 11 pro