Skip to main content
Noutăți

Studenții Clubului de Discuții au organizat o dezbatere pe temele: Rolul femeii în politică / jurnalismul si politica, având în calitate de protagonist pe ex-deputata Inna Șupac.

Facultatea Relații Internaționale, Științe Politice și Jurnalism continuă frumoasa tradiție de a comunica cu oameni de valoare.
Orice experiență, fie ea auzită sau văzută cu ochi proprii, contribuie la ridicarea nivelului de cultură generală și ne oferă mai multă încredere în forțele proprii.
Doar în cadrul unor astfel de evenimente când oameni de valoare transmit din experiența vieții sale, putem primi informația din prima sursă și astfel ne completăm bagajul de cunoștințe.
La Clubul de Discuții organizat astăzi, studenții au avut onoarea de a dezbate temele: Rolul femeii în politică / jurnalismul si politica, având în calitate de protagonist pe ex-deputata, Inna Șupac.
Inna Șupac fiind absolventă a ULIM s-a simțit emoționată și a povestit cum au decurs anii de studenție și cum a devenit angajată a Aparatului președintelui fiind una dintre cele mai bune studente.
Tinerii au adresat întrebări iar la final au făcut o poză de grup cu invitata clubului de discuții.
Aducem sincere mulțumiri dnei Inna Șupac pentru deschidere si disponibilitatea de a comunica cu studenții de la ULIM!

Leave a Reply