Skip to main content
noutăți

Oportunitățile platformei pentru cercetători EURAXESS

 Centrul de informare al Uniunii Europene în cadrul ULIM, Departamentul Informațional Biblioteconomic ULIM şi Centrul de Cooperare Internaţională ULIM, pe data de 9 noiembrie 2021, în cadrul Săptămânii Științei la ULIM, au organizat un seminar de informare, cu genericul ” Oportunitățile platformei pentru cercetători EURAXESS”.
Seminarul s-a desfăşurat online, având ca invitat special pe 𝐃𝐧𝐚 𝐃𝐢𝐚𝐧𝐚 𝐂𝐔𝐂𝐎𝐒̧, Coordonator, Euraxess BHO & Service Center, Academia de Ştiinţe a Moldovei şi 𝐃𝐧𝐚 𝐋𝐢𝐝𝐢𝐚 𝐕𝐈̂𝐑𝐓̧𝐀𝐍, specialist principal în Secția management academic și relații externe a Aparatului administrativ al Prezidiului AŞM.
Cuvânt de salut a venit din partea 𝐃𝐧𝐞𝐢 𝐕𝐚𝐥𝐞𝐧𝐭𝐢𝐧𝐚 𝐂𝐢𝐮𝐦𝐚𝐜𝐞𝐧𝐜𝐨, dr., conf. univ., Prorector pentru Relații Internaționale şi 𝐃𝐧𝐚 𝐋𝐚𝐫𝐢𝐬𝐚 𝐏𝐚𝐭𝐥𝐢𝐬, director interimar DIB, coordonatorul Centrului de Informare UE ULIM.
EURAXESS- Researchers in Motion, reprezintă o cale către cariere atractive în cercetare în Europa și către un rezervor de talente de talie mondială din domeniul cercetării. Sprijinind mobilitatea cercetătorilor, EURAXESS ajută la stabilirea Europei ca o arie de excelență în domeniul cercetării științifice. Aria Europeană a Cercetării oferă oportunități potențial nemaiîntâlnite, nu doar pentru cercetătorii care aspiră la o avansare în carieră într-o altă țară europeană, dar și pentru organizațiile științifice în căutare de talente și experți internaționali.
Seminarul a avut drept scop de a informa şi atrage atenţia asupra nenumăratelor oportunităţi şi beneficii ale fenomenului EURAXESS, prin punerea în discuţii a detaliilor necesare fiecărui utilizator în scopul de a folosi maxim această platformă.
Cu siguranţă, EURAXESS este o platformă pe care nimeni nu ar trebui să o rateze.
Accesează https://www.euraxess-eu.md/ şi beneficiază de super oportunităţile platformei.
𝐀𝐥𝐞𝐠𝐞 𝐬𝐚̆ 𝐟𝐢 𝐢𝐢𝐧𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚𝐭!

Leave a Reply