Skip to main content
EvenimenteNoutăți

Întâlnire cu Domnul Iurie Ciocan, dr. în științe politice, Ex-Președinte al Comisiei Electorale Centrale din RM

În data de 18 mai, Facultatea Relații Internaționale, Științe Politice și Jurnalism a organizat pentru studenții ULIM – Universitatea Liberă Internaţională din Moldova o întâlnire cu domnul Iurie Ciocan, dr. în științe politice, Ex- Președinte al Comisiei Electorale Centrale din Republica Moldova, Președinte filiala PSD România la Chișinău.
Tema abordată în cadrul întâlnirii a fost “Integrarea Republicii Moldova în Uniunea Europeană. Realități și perspective.”. Domnul Ciocan a menționat studenților prezenți despre asistența și sprijinul acordat de România în parcursul european al Republicii Moldova și desigur perspectivele Republicii Moldova de a adera la Uniunea Europeană. Deasemenea domnul Ciocan a povestit despre drumul parcurs în cariera sa, desigur a îndrumat studenții să fie activi și să se implice în activitățile universitare și extracuriculare, la fel a fost deschis către orice întrebare oferită de către studenți oferindu-le câte un răspuns lucid și detaliat fiecăruia.
Studenții în cadrul întâlnirii au fost atenți și activi, au manifestat un interes sporit temei propuse și i-au mulțumit invitatului nostru de astăzi pentru oportunitatea de a ține o discuție vie cu dumnealui în cadrul ULIM.

Leave a Reply