Skip to main content

Luni, 26 aprilie 2010, a avut loc lansarea Buletinului Stiintific Studentesc, publicatie a Institutului de Istorie si Stiinte Politice a Facultatii Istorie si Relatii Internationale, ULIM. Lansarea a fost organizata prin colaborarea Facultatii Istorie si Relatii Internationale cu Departamentul Informational Biblioteconomic, ULIM. La lansarea care s-a produs in incinta Salii Polivalente nr. 2 au participat profesori si studenti ai Facultatii Istorie si Relatii Internationale, reprezentanti ai DIB si alti invitati.

Buletinul Stiintific Studentesc este o publicatie a studentilor si masteranzilor. Majoritatea articolelor incluse in volum au fost prezentate – sub forma de comunicari – la sedintele seminarelor stiintifice studentesti, la conferinte cu caracter institutional (in special Symposia Studentium), dar si national sau international.

Buletinul vine sa sprijine si incurajeze preocuparile stiintifice ale studentilor, dar si efortul cadrelor didactice de a antrena in procesul de cercetare studenti si masteranzi, capabili sa contribuie la elucidarea problemelor de istorie sau sa ofere solutii la provocarile zilei ce cuprind diferite sfere ale vietii politice interne si internationale.