Skip to main content
EvenimenteNoutăți

Caravana de Crăciun – sărbători pentru fiecare

Cu scopul de a acorda ajutor persoanelor cu cerințe deosebite, Consiliul Studențesc ULIM a înaintat campania de caritate ,,Caravana de Crăciun – sărbători pentru fiecare”, care s-a desfășurat în perioada 10.12.2021- 25.12.2021.

Ținem să mulțumim tuturor celor care s-au implicat și au făcut donații atât materiale cât și financiare. Dorim să acordăm recunoștință profundă în special voluntarilor facultăților Științe Sociale, Drept, Științe Economice, Biomedicină și Relații Internaționale, nu doar pentru donații dar și pentru implicare activă în atingerea scopului propus și s-a demonstrat că la ULIM nu doar se învață , dar se fac și fapte bune.

La data de 23.12.2021, reprezentanții Consiliului Studențesc ULIM, au vizitat Centrul de Resurse cu educație incluzivă a IPLT ,,Nicolae Bălcescu” din com. Ciorescu, mun.Chișinău. Aceștia au adus daruri pentru copii, sub formă de materiale de papetărie, birotică, jucării, cărți de citit și jocuri de masă pentru dezvoltarea multilaterală a acestora. Copiii i-au primit călduros, le-au cântat colinde și le-au urat cuvinte de bine și mulțumiri sincere studenților.

La 25.12.2021 au fost împărțite colete cu produse alimentare pentru veteranii din mun. Chișinău, care nu își pot permite prea multe pe masa de sărbătoare. Studenții au contribuit alături de reprezentanții Asociației Veteranilor din Chișinău, la împărțirea cutiilor cu donații.

Leave a Reply