Skip to main content
Facultatea Științe Sociale și ale Educației

Conferința „Migrație și schimbare socială în Europa de Est”

BEARR Trust în parteneriat cu Universitаtea Liberă Internațională din Moldova (ULIM) organizează Conferința Internațională „Migrație și schimbare socială în Europa de Est” care va avea loc la ULIM, Chișinău, pe 11-12 aprilie, 2019. La eveniment vor lua cuvânt experți invitați de la Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, alături de universitari, cercetători și reprezentanți ai organizațiilor internaționale. Conferința își propune să fie un eveniment extrem de practic și participativ destinat ONG-urilor mici și mijlocii din Moldova.

Astfel evenimentul va include un forum participativ de 2 zile în care reprezentanții ONG pot învăța din experiențele celuilalt și pot face contacte care să conducă la rețele mai eficiente; comunicări substanțiale de către universitari și experți în politici pentru a oferi un cadru riguros de date și cunoștințe pentru discuții suplimentare; un „târg de donatori” în care ONG-urile se pot întâlni cu organizații internaționale de donatori; o zi de formare practică pentru ONG-uri prin ateliere de abilități și competențe menite să îmbunătățească managementul și eficacitatea acestora. Atelierele vor acoperi subiecte cum ar fi: cercetarea și analiza, colectarea de fonduri, crearea de rețele, atragerea și colaborarea cu voluntarii și colaborarea cu mass-media.

Conferința este finanțată de BEARR Trust și ULIM și, prin urmare, nu există taxă de participare.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să luați contact cu: Svetlana Haraz (lana_antocica@yahoo.com) sau Petru Negura (petru.negura@gmail.com).

Pentru înregistrare, vă rugăm să completați formularul de mai jos: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSed44iZPOXnU8W_fmq02uSeZGl2V910EMEQNWCugggKdFQk-g/viewform?vc=0&c=0&w=1

Leave a Reply