Skip to main content
Noutăți

Crăciunul ne face mai buni Acțiune de caritate pentru persoanele în dificultate

În cadrul recentei Conferințe Științifice Internaționale „Preocupări contemporane ale științelor socio-umane în contextul transformării de mentalități”, ediția a VII-a, organizată de Facultatea Psihologie, Științe ale Educației și Asistență Socială (FPȘEAS), a fost realizată și o acţiune de caritate pentru ajutorarea persoanelor în dificultate (acțiune organizată de Catedra Asistența Socială și Sociologie „Nicolae Sali”), cu genericul „Crăciunul ne face mai buni”.

Evenimentul a constat dintr-o expoziție cu vânzare a suvenirelor confecționate manual de pacienți ai Spitalului Clinic de Psihiatrie din Moldova, ajutați de specialiști de la Centrul de Reabilitare Vocațională, susținut de Proiectul ”Casa Mare”, parteneri FPȘEAS. Din fondurile acumulate, inițiatorii și-au propus organizarea unei sărbători de Crăciun și o masă de bucate de sărbătoare pentru copiii internați în instituția respectivă.

Participanții la conferință au fost îndemnați să susțină și ajutorarea unui copil cu paralizie cerebrală infantilă în procurarea unui pat oropedic prin colecatrea fondurilor într-o boxă instalată în holul ULIM. Studenții Facultatății Psihologie, Științe ale Educației și Asistență Socială aduc sărbătorile de Craciun în inimile tuturor ulimiștilor, dar și a societății noastre prin activitățile organizate întru oferirea căldurii și zâmbetului când vin sărbătorile.

Acțiunea de caritate e în plină desfășurare, la FPȘEAS.

Serviciul de Marketing și Comunicare, ULIM