Skip to main content
EvenimenteNoutăți

Europe Café a găzduit vizita Centrului de Informare UE ULIM

La data de 25 martie 2022, Europe Café a găzduit vizita Centrului de Informare UE ULIM cu prezența coordonatorului Centrului, director interimar DIB ULIM, 𝐃𝐧𝐚 𝐋𝐚𝐫𝐢𝐬𝐚 𝐏𝐚𝐭𝐥𝐢𝐬, Decan al Facultății Relații Internaționale, Științe Politice si Jurnalism, 𝐃𝐧𝐚 𝐕𝐢𝐨𝐫𝐢𝐜𝐚 𝐓̦𝐢̂𝐜𝐮, și Decan al Facultății de Litere, 𝐃𝐧𝐚 𝐂𝐚𝐫𝐨𝐥𝐢𝐧𝐚 𝐃𝐨𝐝𝐮-𝐒𝐚𝐯𝐜𝐚, alături de cei mai activi studenți.
În cadrul vizitei, cuvânt de salut a luat 𝐃𝐥 𝐆𝐡𝐞𝐧𝐚𝐝𝐢𝐞 𝐂𝐨𝐣𝐨𝐜𝐚𝐫𝐮, coordonator al rețelei de Centre de Informare UE și Euro Cluburi. Evenimentul a continuat prin prezentarea StratCom și descriere proiect din partea 𝐃𝐧𝐞𝐢 𝐋𝐢𝐧𝐚 𝐁𝐨𝐭𝐧𝐚𝐫𝐮, Expert Cheie StratCom, Șef campanie de comunicare, urmat de prezentarea Centrului de Informare UE din cadrul ULIM cu 𝐃𝐧𝐚 𝐋𝐚𝐫𝐢𝐬𝐚 𝐏𝐚𝐭𝐥𝐢𝐬.
Rețeaua de Centre de Informare UE și Euro Cluburi: activități și rezultate, a fost o tematică abordată iar discuțiile privind organizarea activităților comune în cadrul campaniilor de comunicare StratCom și cele dedicate Zilelor Europei 2022 au completat decursul vizitei.
Europe Café a însemnat un prilej deosebit pentru prezentarea echipei 𝐓𝐢𝐧𝐞𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐀𝐦𝐛𝐚𝐬𝐚𝐝𝐨𝐫𝐢 𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐞𝐧𝐢.
Experiența s-a dovedit a fi una plină de entuziasm, conexiuni și un bagaj acumulat de noi cunoștințe și informații utile privind UE.

Leave a Reply