Skip to main content
evenimentenoutăți

Salonului “𝐒𝐂𝐈𝐄𝐍𝐓𝐈𝐀”, ediția a 14-a, 2022

Departamentul Informațional Biblioteconomic a marcat, la data de 28 martie 2022, cea de a 14-a ediţie a Salonului “𝐒𝐂𝐈𝐄𝐍𝐓𝐈𝐀”.
Scopul Salonului este cumularea şi prezentarea tuturor genurilor şi categoriilor de publicaţii, semnate de către universitari, editate pe parcursul anului 2020-2021.
La deschiderea evenimentului, cu mesaj de salut a venit 𝐃𝐧𝐮𝐥 𝐕𝐢𝐭𝐚𝐥𝐢𝐞 𝐆𝐚𝐦𝐮𝐫𝐚𝐫𝐢, dr., conf. univ., Prorector pentru Cercetare Științifică și Studii Doctorale ULIM.
În continuare, 𝐃𝐧𝐚 𝐋𝐚𝐫𝐢𝐬𝐚 𝐏𝐚𝐭𝐥𝐢𝐬, director interimar DIB, a prezentat “𝐴𝑛𝑎𝑙𝑖𝑧𝑎 𝑐𝑜𝑚𝑝𝑎𝑟𝑎𝑡𝑖𝑣𝑎̆ 𝑎 𝑟𝑒𝑧𝑢𝑙𝑡𝑎𝑡𝑒𝑙𝑜𝑟 𝑐𝑒𝑟𝑐𝑒𝑡𝑎̆𝑡𝑜𝑟𝑖𝑙𝑜𝑟 𝑑𝑖𝑛 𝑖𝑛𝑠𝑡𝑖𝑡𝑢𝑡̦𝑖𝑎 𝑈𝐿𝐼𝑀 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑎𝑛𝑢𝑙 𝑑𝑒 𝑠𝑡𝑢𝑑𝑖𝑖 2020-2021″.
În urma analizei, cu Diplome de excelență au fost desemnate două facultăți:
𝐅𝐚𝐜𝐮𝐥𝐭𝐚𝐭𝐞𝐚 𝐝𝐞 𝐋𝐢𝐭𝐞𝐫𝐞 — Cea mai prodigioasă facultate ca volum publicații (𝟏𝟗𝟕.𝟖𝟑 𝐜𝐨𝐥𝐢 𝐝𝐞 𝐚𝐮𝐭𝐨𝐫);
𝐅𝐚𝐜𝐮𝐥𝐭𝐚𝐭𝐞𝐚 𝐒̧𝐭𝐢𝐢𝐧𝐭̧𝐞 𝐒𝐨𝐜𝐢𝐚𝐥𝐞 𝐬̧𝐢 𝐚𝐥𝐞 𝐄𝐝𝐮𝐜𝐚𝐭̧𝐢𝐞𝐢 — Cea mai prodigioasă facultate ca număr de publicații — (𝟕𝟓 𝐩𝐮𝐛𝐥𝐢𝐜𝐚𝐭̦𝐢𝐢).
La fel, în semn de recunoștință și de apreciere a contribuției remarcabile, au fost oferite Diplome de Excelență, după cum urmează:
𝐂𝐞𝐥 𝐦𝐚𝐢 𝐚𝐜𝐭𝐢𝐯 𝐝𝐨𝐧𝐚𝐭𝐨𝐫 𝐢𝐧𝐬𝐭𝐢𝐭𝐮𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 – Facultatea Ştiinţe Sociale şi ale Educaţiei, reprezenată de dr., conf. univ., 𝐃𝐧𝐚 𝐒𝐯𝐞𝐭𝐥𝐚𝐧𝐚 𝐑𝐮𝐬𝐧𝐚𝐜, Decan;
𝐂𝐞𝐥 𝐦𝐚𝐢 𝐚𝐜𝐭𝐢𝐯 𝐩𝐫𝐨𝐟𝐞𝐬𝐨𝐫 𝐃𝐨𝐧𝐚𝐭𝐨𝐫 – Prof. univ., dr. hab. 𝐀𝐧𝐝𝐫𝐞𝐢 𝐒𝐦𝐨𝐜𝐡𝐢𝐧𝐚̆.
 Evenimentul a continuat prin prezentarea de către 𝐃𝐧𝐚 𝐂𝐚𝐫𝐨𝐥𝐢𝐧𝐚 𝐃𝐨𝐝𝐮-𝐒𝐚𝐯𝐜𝐚, dr., conf. univ., Decan al Facultăţii de Litere ULIM, a celei mai recente publicaţii internaționale a 𝐃𝐧𝐞𝐢 𝐄𝐥𝐞𝐧𝐚 𝐏𝐫𝐮𝐬, dr. hab., prof. univ., Prorector Proiecte ULIM.
Ediția a 14-a a Salonului „Scientia” va fi desfășurată până la 28 mai curent, perioadă în care cercetătorii științifici sunt invitați să lanseze propriile publicații, să organizeze prelegeri publice și ateliere profesionale pentru cercetătorii și redactorii revistelor științifice.

Leave a Reply