Skip to main content
Facultatea Rela╚Ťii Interna╚Ťionale, ╚śtiin╚Ťe Politice ╚Öi Jurnalism

RECRUTARE PENTRU MOBILITATE: PROGRAMUL ERASMUS +, Universitatea Catolic─â din Lublin

Universitatea Liber─â Interna╚Ťional─â din Moldova este unul dintre partenerii proiectului de mobilitate pentru anul de studii 2016-2017, gestionat de c─âtre Universitatea Catolic─â Ioan Paul II din Lublin ├«n cadrul Programului Erasmus +, Ac╚Ťiunea-cheie 1 (Mobilitatea persoanelor ├«n scop educa╚Ťional).

├Än cadrul acestui proiect 2 studen╚Ťi de la ciclul Licen╚Ť─â sau Masterat, de la specialitatea Rela╚Ťii Interna╚Ťionale vor avea posibilitatea de a studia, pe parcursul semestrului II al anului de ├«nv─â╚Ť─âm├ónt 2016-2017 (5 luni: 15 februarie – 30 iunie 2017), la Universitatea Catolic─â Ioan Paul II din Lublin.

Studen╚Ťii de la ciclul Licen╚Ť─â sau Masterat, de la specialit─â╚Ťile ╚śtiin╚Ťe Politice, Rela╚Ťii Interna╚Ťionale, Studii Europene pot aplica pentru participarea la proiect. Selec╚Ťia studen╚Ťilor se va produce la nivel institu╚Ťional (ULIM).

Criteriile de selec╚Ťie:

– Reu╚Öita academic─â

– Cunoa╚Öterea limbii engleze (nivelul B1)

Dosarului studentului pentru selec╚Ťie: Certificat de confirmare a reu╚Öitei academice ╚Öi Certificat de cunoa╚Ötere a limbii engleze (├«n cazul lipsei acestuia, se va organiza o testare a cuno╚Ötin╚Ťelor de limb─â englez─â a studen╚Ťilor ├«n cadrul ULIM.

Dosarul trebuie prezentat până la 20 octombrie 2016, pe adresa:

Ludmila Coada,

Catedra Rela╚Ťii Interna╚Ťionale, ╚śtiin╚Ťe Politice ╚Öi Istorie (of. 704)

[email protected]

tel: 060104422

Cadrele didactice (Mobility for Teaching) interesate ├«n predarea unui curs ├«n domeniul Rela╚Ťiilor interna╚Ťionale, Studiilor Europene sunt invitate s─â completeze Staff-Mobility-Agreement-Teaching_16-17 ╚Öi s─â-l transmit direct la Universitatea Catolic─â Ioan Paul II din Lublin, c─âtre [email protected].

Persoanele interesate ├«n a beneficia de un stagiu de perfec╚Ťionare la Universitatea Catolic─â Ioan Paul II din Lublin (Mobility for Training) vor completa Staff-Mobility-Agreement_Training_16-17 ╚Öi ├«l vor trimite pe adresa [email protected].